Håndtering av informasjonskapsler

November 28, 2023

Informasjonskapsler, også kjent som cookies, er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller enheten din når du besøker et nettsted. Disse filene inneholder informasjon om dine preferanser og aktiviteter på nettstedet.

Det er Tings AS (928976173, Maridalsveien 15E, 0178 Oslo som er behandlingsansvarlig for dataen som innhentes via informasjonskapsler. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av informasjonskapsler, kan du kontakte oss på følgende e-postadresse: team@tings.com.

Hva brukes informasjonskapslene til?

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse nettstedet til dine behov. Vi bruker også informasjonskapsler for å samle inn anonymisert statistikk om besøkende på nettstedet vårt.

Under kan du se en liste over de spesifikke informasjonskapslene vi bruker, og hva de brukes til:

Stripe

Vi bruker Stripe for å håndtere betalinger når du kjøper noe fra oss.

 • __stripe_mid
  Brukes for å beskytte deg mot svindel
 • __stripe_sid
  Brukes for å beskytte deg mot svindel
Intercom

Vi bruker Intercom for å tilby funksjonalitet for chat

 • intercom-id-wy0qdp7l
  Brukes for å spore brukere som ikke har benyttet seg av chat-funksjonaliteten, slik at de kan finne tilbake til tidligere samtaler med oss. Lagres i 9 måneder.
 • intercom-session-wy0qdp7l
  Brukes for å spore unike sesjoner i nettleseren. Lagres i 1 uke.
 • intercom-device-id-wy0qdp7l
  Brukes for å spore unike enheter som har benyttet seg av chat-funksjonaliteten, slik at de kan finne tilbake til tidligere samtaler med oss. Lagres i 9 måneder.
Mixpanel

Vi bruker Mixpanel for å spore bruk av nettsiden for å forbedre opplevelsen av tjenesten

 • mp_3fd72194e904f62ba7084098ceac353a_mixpanel
  Brukes for å kunne rapportere bruk av tjenesten til analyseverktøyet

Hvordan behandles data i informasjonskapsler?

Vi tar personvern og datasikkerhet på alvor, og vil aldri dele eller selge informasjon samlet inn gjennom informasjonskapsler til tredjeparter.

Du kan selv kontrollere og endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Vær oppmerksom på at begrense bruken av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig og at du føler deg trygg på hvordan vi håndterer informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Endringer i håndtering av informasjonskapsler

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne artikkelen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert i appen eller på våre nettsider.