Guide

Få hjelp til å fikse hva som helst

Selv de av oss som føler seg ganske handy trenger litt hjelp innimellom. Vi eier så mange forskjellige ting at det er nesten umulig å vite hvordan man skal ta vare på alt, eller fikse ting som blir ødelagt. Heldigvis har vi i Tings ekte mennesker som står klare til å hjelpe deg.

Fiks-knappen

Start med å finne tingen din i appen og trykk på «Fiks». Der vil du enten finne tjenesten eller reservedelen du trenger direkte, eller du kan fortelle oss hva du trenger. Siden Tings allerede vet hvilket produkt det gjelder, og hvor og når det er kjøpt, kan vi enkelt ta kontakt med produsent, butikk eller nettverket vårt for å gi deg et godt svar.

Chat med oss

Noen ganger er det ikke like enkelt å beskrive feilen, eller kanskje du bare har et spørsmål du trenger svar på. Da kan du i stedet chatte med oss direkte i appen så hjelper vi deg å finne ut av det.

Møt Karl, vår Menneskelige Intelligens

Teknologi har kommet langt, men når du trenger hjelp er det ofte best å snakke med et menneske. Derfor har vi personer som Karl som hele tiden har lyst til å hjelpe til. Vårt mål er å gjøre det enklere å stille spørsmål, og å gi alle en person de kan snakke med om fiksing.

Hvorfor er det gratis?

Vi har laget Tings for å bidra til slutten på bruk-og-kast-samfunnet. Da må reparasjon og vedlikehold bli mye enklere enn det er i dag. Ved å hjelpe dere å finne gode løsninger på problemer fra den virkelige verden får vi unik innsikt som hjelper oss å utvikle morgendagens sirkulære tjenester.