Guide

Selg det du ikke bruker

De fleste har en skuff med elektronikk som vi aldri vil bruke igjen, eller en bod full av ting vi har glemt at vi har. Det er bedre for alle om disse tingene kan få nye liv hos noen som har behov for de. Problemet er at ikke alle synes det er like morsomt å selge ting, så derfor prøver vi å gjøre det mye enklere.

Merk tingene du ikke bruker for salg

Når du sorterer tingene dine merker du det ikke lenger bruker «For salg» 💰 Hent tidligere kjøp fra forhandlere du har aktivert under Profil, papirkvitteringer du har lastet opp eller kvitteringer og ordre du har videresendt til din unike Tings-e-postadresse. Se din unike e-postadresse fra pluss-knappen.

Tings tar saken

Tings estimerer bruktverdi, henter bud og andre salgsmuligheter 🤓 Tjenesten er gratis og vil bare bli bedre med flere anbefalte salgsmuligheter integrert i appen.

Selg med et par klikk

Selg rett til oppkjøper eller lag din egen annonse med ferdig innhold fra Tings ✅

Pro tip:

Når du selger en ting med historikk og kvittering i Tings får du ofte mer betalt 🤑 Etter salget kan du overføre eierskapet til den nye eieren.

Se statistikk

Se alle tingene du har solgt og hvor mye du har tjent 📈

Grunnen til at det er så enkelt

Vi har en enorm database med produktinformasjon som gjør at når du markerer noe i appen, så vet vi allerede hvilke spesifikasjoner den tingen har, hva den ble solgt for ny, og hva andre har solgt den for. Da blir det mye lettere for oss og de som kan være interessert i å kjøpe, å gi deg gode svar. Uten at du må oppgi masse informasjon du ikke vet.