Guide

Videresend e-postkvitteringer

De aller fleste har massevis av kvitteringer på e-post. De kommer hver gang du kjøper noe i en nettbutikk. Du kan koble til din e-postkonto slik at Tings henter kvitteringer automatisk når du handler noe. Slik gjør du det:

Hent e-postkvitteringer automatisk

Når du kommer i gang med appen blir du spurt om du vil koble til din e-post. Du kan også tilkoble e-postkontoen fra pluss-knappen eller fra profil. Velg e-posttjenesten du bruker og fullfør tilkoblingen. Foreløpig er kun Gmail og Outlook (med Hotmail og live.com) tilgjengelig. Vi jobber med å integrere med iCloud også.

Tings vil kun prosessere e-poster med ordrebekreftelser, kvitteringer o.l.

Du kan også videresende kvitteringer manuelt

1. Finn din unike kvitteringsadresse i Tings

Alle som laster ned Tings får sin egen kvitteringsadresse: kvittering[ditt telefonnummer]@tings.com. Kvitteringer som sendes dit dukker opp i appen. Du finner adressen ved å trykke på plussknappen i appen din. Har du problemer med å finne den kan du gjerne chatte med oss i appen.

2. Videresend e-poster

Åpne din e-postklient og finn kvitteringene du ønsker å få inn i Tings-appen. Et tips er å søke på «kvittering» i søkefeltet for å få opp de fleste. Når du har funnet riktig kvittering trykker du på «videresend» og sender til din unike Tings-kvitteringsepost.

Dette kan du gjøre med så mange kvitteringer du ønsker, men det er viktig at du videresender én og én, ikke mange kvitteringer i samme e-post.