Guide

Få oversikt over alt du eier

Det er mange fordeler med å ha oversikt over tingene dine. Blant annet at du blir mer bevisst på verdiene du sitter på, og at det blir mye enklere for deg å ta smarte valg, som å reparere noe som er ødelagt, eller selge noe som ikke lenger er i bruk.

Tingene dine har verdi

Det er ikke alltid like enkelt å huske at skiene du aldri bruker, eller jakken med en rift som henger bakerst i skapet, faktisk har verdi. Når du blir mer bevisst på hva disse tingene er verdt blir det morsommere å reparere det som er ødelagt, eller selge ting du ikke trenger.

Sånn får du oversikt

Det enkleste er å la Tings hente ut tingene du har kjøpt fra kvitteringer og kundeklubbhistorikk. Aktiver «Hent kjøp automatisk» fra utvalgte butikker, videresend kvitteringer du har på e-post til din personlige Tings-adresse, eller ta bilde av fysiske kvitteringer med Tings-appen. Du kan selvfølgelig også legge inn ting helt manuelt når du ikke har kvittering.

Skap din egen oversikt

Opprett egne mapper og organiser slik du vil. Ingen vet bedre enn deg hvordan du vil ha det, så gi mappene de navnene du mener er best. Da vil du få bedre oversikt over verdier, og det blir lettere å finne frem til tingene du bryr deg om.

Tips:
Gjør det til en vane å ta bilde av kvitteringen idet du forlater butikken. På den måten får du både oversikt over tingene dine, og du har alltid tilgang på kvitteringen om du skulle trenge den!

Send oss gjerne forslag på hvordan vi kan gjøre det enklere å få oversikt.